Tapio Lehtimäki

Mies vailla unelmia

Olen Tapio Lehtimäki, kuvittaja.

Laadin nämä kotisivut, koska markkinoille on ilmaantunut väärä Lehtimäki. Vaikkei omankaan kynäni jälki ole kummoista, kahdessa tuhraavassa Tapio Lehtimäessä alkaa olla liikaa huonoa peeärrää hyvälle nimelle. Ennen sain olla yksin keskinkertaisuudessani. Nyt joudun jakamaan sen kaimani kanssa. "En tunne miestä", sanoo Tapio Lehtimäestä. Emme piirtäjinä edusta samaa koulukuntaa, emmekä edes ole sukua.

Olen palvellut Pahkasikaa, Mikrobittiä, Tilttiä ynnä muita julkaisuja liki tuhannella julkaistulla kuvalla. Taiteellinen silmäni on tähyillyt maailmaa housukankaan läpi jo vuodesta 1964, joten uskon olevani - jos en enää ainoa - niin ainakin aidoin ja alkuperäisin nimeni haltija.

Jos näillä sivuilla joskus oli myös kavala myynninedistämistarkoitus, se ei kantanut hedelmää. Eikä ihme. On vaikea kuvitella täällä käyneiden tilaavan kuvituspalveluja auliimmin kuin niiden, joilta sivut ovat jääneet näkemättä. Kaikesta huolimatta, tervetuloa.

Pyydän pitkämielisyyttä, jos jotkut sivut latautuvat hitaahkosti. Syy siihen on sivuja kuormittava kuvamateriaali. Pyydän myös muistamaan, että sivuilla esiintyvää aineistoa suojaa tekijänoikeuslaki. Halpaa taiteessani on kaikki paitsi hinta ja kuvien osittainenkin lainaaminen vie kerkeästi käräjille.

Käy kiinni valikon vaihtoehtoihin ja kilju ihastuksesta tai kaikkoa kirkuen.